Artikler om Massasjebad og Motstrømsbasseng

Her finner du flere dybdeartikler og intervjuer om det å velge, anskaffe og eie massasjebad og motstrømsbasseng.


En dame som sitter i et massasjebad10 grunner til at du bør skaffe deg et massasjebad

Enten familien din er stor eller liten, om du har små barn eller voksne barn, er det å kunne bruke kvalitetstid sammen som familie en god investering. Et felles samlingspunkt i en ellers aktiv hverdag, kan selvsagt være vanskelig å få til i praksis. Det stilles mange krav i dagens samfunn som spiser av familiens tid og oppmerksomhet. Men det er mulig å få til. Ofte er alt som trengs en kreativ grunn til å bringe familien sammen. Les mer….


En dame som sitter i et massasjebadOpplev helsefordelene med et eget massasjebad

Å sette seg ned i et spa bad kan gi mange helsefordeler. Visste du for eksempel at ordet «spa» er et akronym for det latinske » Salus Per Aquam «, som bokstavelig talt betyr «helse fra vann». I oldtiden ble spa benyttet av egyptere, grekere og romere både for terapi og avslapping. Utendørs SPA har utviklet seg mye siden folk i oldtiden satte seg ned i naturlige kilder med mineralvann, til det vi i dag omtaler som et massasjebad. Men grunnene til at folk opplever det minst like bra i vår tid, kan oppsummeres i tre enkle prinsipper som påvirker kroppen. Les mer….

Et_par_i et masssasjebadMassasjebad er en Oase i egen hage
Vi lever i en tidsalder, hvor mange føler at tiden ikke strekker til. Tidsklemma er blitt en vanlig uttrykk, og beskriver en situasjon hvor man forsøker å rekke mer enn tiden tillater. Mange ser derfor behovet for å lage sin egen private oase i sitt hjem for å hvile ut og hente nye krefter. Andre ønsker rett og slett å tilbringe mer av sin fritid i utemiljø. Mange utstyrer derfor sine hjem med verandaer, uteplasser og store terrasser hvor de kan skape sin egen lille oase rett utenfor husdøren. Les mer….

 

Hvorfor velge motstrømsbasseng Quality SpasHvorfor velge motstrømsbasseng?
Utendørs svømmebasseng er noe mange nordmenn setter stor pris på når man er på hotellferie i de sydlige breddegrader, sommer som vinter. Både voksne og barn kan se tilbake på slike minneverdige bassengopplevelser. Stadig flere har imidlertid også et ønske om å installere et utendørs svømmebasseng i sin egen hage. Les mer….

 

Massasjebad Quality SpasMassasjebad er blitt et sted for rekreasjon
Massasjebadet er blitt et sted for rekreasjon, familiehygge og et yndet sted for å restituere kroppen etter en treningsøkt eller en hektisk hverdag. Det varme vannet får fart på blodsirkulasjonen som igjen gir næring til cellene og fjerner avfallsstoffer. Dette løser opp muskelspenninger og stive ledd, og gir en raskere og bedre restitusjon. Les mer….

 

Søken etter ungdomskilde Quality SpasSøken etter ungdomskilden
Opp igjennom tidene har mennesker søkt etter en kilde som kan reversere aldringsprosessen. «The fountain of youth» eller ungdomskilden sies å være nettopp det, en kilde som kan gjenopprette ungdommen for alle som drikker eller bader i den. Les mer….

 

Tips om forberedelse ved anskaffelse av massasjebadTips om forberedelse ved anskaffelse av utendørs massasjebad
For stadig flere av oss blir drømmen om å plassere et utendørs massasjebad på terrassen, i hagen eller ved hytta en realitet. Massasjebadet er stedet for rekreasjon, familiehygge og et yndet sted for å restituere kroppen etter en hektisk hverdag. Les mer….

Rune Otterstad Kundeveileder ved Quality Spas - Massasjebad og Motstrømsbasseng

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på listen vår for gode tilbud og nyttige artikler fra erfarne fagfolk. Vi sender ut nyhetsbrev ca 3-4 ganger i året.

Gratulerer! Du har nå meldt deg på vårt nyhetsbrev.