Søken etter ungdomskilden

OPP IGJENNOM TIDENE HAR MENNESKER SØKT ETTER EN KILDE SOM KAN REVERSERE ALDRINGSPROSESSEN. «THE FOUNTAIN OF YOUTH» ELLER UNGDOMSKILDEN SIES Å VÆRE NETTOPP DET, EN KILDE SOM KAN GJENOPPRETTE UNGDOMMEN FOR ALLE SOM DRIKKER ELLER BADER I DEN.

TEKST: FRODE DALEN

Fortellinger om en slik vannkilde har blitt fortalt verden over i flere tusen år og kan finnes i skrifter helt tilbake til den greske historieskriveren Herodotus, som levde i det femte århundre f.kr.

Søken etter ungdomskilde Quality SpasMennesker har brukt enormt mye tid, krefter og ressurser på å finne den såkalte ungdomskilden, tilsynelatende til liten eller ingen nytte. I 1513 gikk den spanske oppdagelsesreisende Juan Ponce de León i land på en ukjent kyststrekning i Nord-Amerika. Ifølge én beretning var det så mange blomster i dette området at han kalte det Florida, som betyr «blomsterrikt» på spansk. Å finne et navn var lett. Å finne det han lette etter på denne ekspedisjonen — en kilde med vann som kunne gi eldre mennesker ungdommen tilbake — viste seg å være umulig. Etter å ha finkjemmet landet i flere måneder ga han opp letingen etter den legendariske ungdomskilden og seilte videre.

I 1939 utgav Peter Kelder boken «Ungdomskilden» som fortalte historien om hans møte med en pensjonert britisk oberst som hadde lært om de tibetanske ritene i et kloster i Himalaya. Boken fortalte om hvordan disse øvelsene kan styrke kropp, gi energi, fokus og ikke bare bremse aldringsprosessen, men til en viss grad virke foryngende også.

I de påfølgende årene rapporterte folk om gode resultater på mange ulike områder: yngre utseende, bedre søvn, bedre energi, økt styrke og utholdenhet, bedre hukommelse, redusert behov for medisiner og forsinket sykdomsutvikling ved leddgikt og flere andre kroniske lidelser, bedre bevegelighet i rygg og ledd, bedre syn, vekttap, strammere hud, reduserte smerter, forbedret mental helse med mer.

Man fant ut at nøkkelen til slike positive resultater ligger i å igangsette en form for avgiftning av kroppen, slik at giftstoffer som har samlet seg opp i organer, ledd mm gradvis skilles ut. En viktig suksessfaktor for avgiftingen var også at man fikk i seg nok veske, helst rent vann.

MASSASJEBAD MED INNEBYGGET UNGDOMSKILDE

FOUNTAIN OF YOUTH SPAS ER EN NY SERIE MASSASJEBAD FRA QUALITY SPAS SOM BYGGER PÅ TANKEN OM UNGDOMSKILDEN. MASSASJEBADET HAR EN HELT NY TEKNOLOGI UTVIKLET NETTOPP FOR Å BREMSE ELLER REVERSERE TEGN PÅ ALDERDOM.

Søken etter ungdomskilde Quality SpasHydrotermisk terapi utnytter kroppens reaksjon på varmt vann kombinert med massasje til å behandle smerte, anspenthet og stress. Det varme vannet øker blodgjennomstrømningen fordi kroppstemperaturen øker og blodårene åpner seg. Økt blodsirkulasjon frigjør flere avfallsstoffer i cellene, tilfører ny energi og styrker immunforsvaret. Prosesser i kroppen frigjør endorfiner som igjen fører til at vi føler oss mere opplagt. På toppen av dette gir massasjebadet en avstressende opplevelse i hverdagen, eksempelvis etter en treningsøkt eller etter en slitsom arbeidsdag.

Mange av våre kunder har rapportert om gode resultater etter de har kjøpt massasjebad fra Quality Spas. Vi har fått tilbakemelding der kunder sier de har opplevd positive resultater som: bedre søvn, økt energi, reduserte hudlidelser, reduserte smerter i rygg og ledd, raskere restitusjon, reduksjon i muskelsmerter med mer. Er det ikke nettopp slike positive effekter vi automatisk assosierer med begrepet Ungdomskilden?

KUNNE DU TENKE DEG Å FINNE UNGDOMSKILDEN?

Ta turen til Quality Spas i Solheimveien 28 på Lørenskog og se selv, eller test ut om du vil.

Rune Otterstad Kundeveileder ved Quality Spas - Massasjebad og Motstrømsbasseng

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på listen vår for gode tilbud og nyttige artikler fra erfarne fagfolk. Vi sender ut nyhetsbrev ca 3-4 ganger i året.

Gratulerer! Du har nå meldt deg på vårt nyhetsbrev.