Support på Massasjebad og Motstrømsbasseng

Vi har teknikere med mange års erfaring og kan fikse de alle fleste problemer du møter på, om det gjelder bruk eller reperasjoner og service. Se om du finner noe nyttig i materialet vi legger ut eller så tar du kontakt og vi hjelper deg gjerne.

 

Bytte Vannfilter

I vår nettbutikk finner du vannfilter til alle våre massasjebad og motstrømsbasseng.
Filter er enkelt å bytte for alle som er litt praktisk anlagt, men du må vite hvilke bad og modell du har, om du ikke har gjort dette tidligere. Ta kontakt om du har spørsmål – vi skal legge ut informasjon her om de vanligste badene og hvordan du bytter filter.

Vannfilter er standard i alle massasjebad. Filterets funksjon er å filtrere partikler fra vannet og har en viktig og nødvendig basis funksjon i massasjebadets renseanlegg. For å illustrere et poeng kan man tenke på hvilke funksjon filteret i en kaffetrakter har. Filteret samler gruten mens kaffen passerer gjennom filteret. I et massasjebad skal partiklene eller ”gruten” også samles opp av filteret. Men til forskjell fra kaffetrakteren skal renseanlegget i massasjebadet også fjerne eller oksidere bort ”kaffen”, det vil si alt som slippes igjennom filteret som ikke er rent vann. Dette kan eksempelvis være flytende vesker, fettstoffer eller oljer som tilføres vannet når en bader.

Bytte UV-lampe

UV-pæren i UV-lampem ryker etter en viss tid som alle andre typer lyspærer og du må påse at denne lampen fungerer for å sikre deg at vannet blir renset slik det skal.

Ta kontakt med oss og fortell oss hvilke modell og år du kjøpte ditt bad og vi kan fortelle deg om når og hvordan du kan sjekke ditt bad, eller vi sender deg en servicemann for å sjekke, med de rette delene og UV-pærer tilfelle lampen er defekt om du ønsker det.

Enheten som produserer de ultra fiolette strålene, UV-desinfeksjonsenheten, består av en lampe som ligger inne i en vannførende hylse innmontert i badets rensekrets. På denne måten er lampen omsluttet av rennende vann, som igjen sikrer at vannet får en jevn bestråling. Denne enkle måten krever lite vedlikehold og minimalt med energi.

Birger Jr i Quality Spas

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på listen vår for gode tilbud og nyttige artikler fra erfarne fagfolk. Vi sender ut nyhetsbrev ca 4-6 ganger i året.

Gratulerer! Du har nå meldt deg på vårt nyhetsbrev.

Share This