quality-spas-logo

Grunnleggerne av Quality Spas, familien Dalen, falt fullstendig for utendørs massasjebad da de bodde i California på begynnelsen av 80-tallet. Samtidig ble drømmen om å installere eget massasjebad utendørs under åpen himmel realisert. Det har vært og er fortsatt en fornøyelse.

Quality Spas er var en av de aller første som startet import av utendørs spabad her i landet. Firmaet er familieeid, meget solid og er i dag en av Norges største og mest anerkjente leverandører av massasjebad og motstrømsbasseng.

Det er viktig å ta i betraktning både produsent og leverandør i forbindelse med valg av spabad. En bør ha tillitt både til produktene fra produsenten og til den lokale leverandøren i Norge. Man må også trives med folkene som jobber der og være trygg på at de stiller opp med hjelp og service dersom man skulle ha behov for dette.

Quality Spas høyeste prioritet er kvalitet og kundetilfredshet. For å sikre at du som kunde blir fornøyd med massasjebadet, yter vi full service og support over hele landet. Quality Spas leverer i dag massasjebad over hele Norge, og via forhandler i Sverige.

Vi har til enhver tid 30-40 spabad og swimspa utstilt, samt et stort sortiment av tilbehør og tilleggsprodukter. Quality Spas er et riktig og trygt valg for deg som kunde.

 
Rune Otterstad Kundeveileder ved Quality Spas - Massasjebad og Motstrømsbasseng

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på listen vår for gode tilbud og nyttige artikler fra erfarne fagfolk. Vi sender ut nyhetsbrev ca 3-4 ganger i året.

Gratulerer! Du har nå meldt deg på vårt nyhetsbrev.