Er det trygt å bade i massasjebadet eller motstrømsbasseng i disse tider?

Akkurat nå får vi mange spørsmål om Corona / Covid-19-viruset og om det er trygt å bade i det private massasjebadet eller motstrømsbassenget?

Symbol for trygg bading i massasjebad under Corona

Ja, etter de opplysningene vi har, mener vi fortsatt det er trygt å bade. Vår leverandør av pleiemidler Wendt & Sørensens anbefaling er at man kan bade i massasjebadet eller motstrømsbassenget så lenge de er sunne og ikke har feber OG at det er målt en friklorverdi på minst 1 mg / l innen du bader.
 
I praksis betyr det at de som bruker bromin eller aktivt oxygen metoden for desinfisering, nå må benytte Sunvac 12 tabletten eller Minichlor før bading i stedet for aktivt oxygen. Husk også å klore vannet med Sunvac 12 tabletter eller Minichlor etter bruk, i samsvar med «Vedlikeholdsprogram for vannhygiene» fra Quality Spas.
 
Vi ønsker å bidra proaktivt med å forebygge smitte hos egne ansatte og våre kunder og Quality Spas har derfor innført følgende tiltak for å redusere spredning av smitte:
  • Det er satt opp stasjoner for hånddesinfeksjon for alle kunder som kommer inn i butikken
  • Rutiner for hvordan ansatte holder avstand og forholder seg til hverandre og til kunder
  • Informasjonsplakater om hva hver enkelt kan gjøre for å begrense smittefare
  • Ekstraordinære renholds rutiner
Quality Spas har fortsatt ordinære åpningstider, det vil si hverdager fra 10:00 – 18:00 og lørdager fra 10:00– 14:00.
Ta gjerne turen innom oss i Solheimveien 28, Lørenskog eller besøk vår nettbutikk dersom du vurderer å kjøpe massasjebad, motstrømsbasseng eller dersom du har behov for påfyll av pleiemidler.
Vi har også flasker med Antibac på lager dersom du har behov for dette.
 
Mvh
Quality Spas
 
Rune Otterstad Kundeveileder ved Quality Spas - Massasjebad og Motstrømsbasseng

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på listen vår for gode tilbud og nyttige artikler fra erfarne fagfolk. Vi sender ut nyhetsbrev ca 3-4 ganger i året.

Gratulerer! Du har nå meldt deg på vårt nyhetsbrev.