Quality Spas Massasjebad

Massasjebad i Quality Spas serien er vår egen privat label serie. Her får man topp kvalitet til gunstig pris, så det er ikke uten grunn at våre mest solgte massasjebad er modeller er i denne serien. Spabad i Quality Spas serien er bygget med utvalgte komponenter fra markedets beste kilder i blant annet USA, Canada og Tyskland. Hensikten er å levere best mulig kvalitet i forhold til pris og sikre lang levetid. Eksempelvis er skallet i massasjebadene av de tykkeste og mest solide skallene i verden, 8-10mm tykt, cirka dobbelt så tykt som de fleste konkurrerende massasjebad i bransjen.

 

Quality Spas sine egne spabad har et lekkert design og er velutstyrte spabad med et firepumpe system. Alle massasjebadene har egen sirkulasjonspumpe for å sikre at spabadene er stillegående. De har to kraftige massasjepumper på 3HK, for å få nok kraft til god massasje. I tillegg har de egen luftpumpe med innebygget aromaterapi funksjon.

Hydroterapidysene i et Quality Spas massasjebad er perfekt plassert og utformet for å gi en jevn, intens og avslappende massasje der du trenger det som mest. Enten de er plassert mot nakke og skuldre, korsrygg eller legger, vil de de lindre eventuelle smerter og hjelpe deg å slappe av. Massasjedysene kan åpnes eller lukkes eller man kan tilpasse kraften til dysene ved hjelp av vridere på kanten. Disse justerer luftblandingen slik at massasjen enten blir fastere eller mer forsiktig. På den måten kan du skreddersy din egen spaopplevelse.

Ta kontakt med oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter? Ta kontakt med våre erfarne fagfolk.

Rune Otterstad Kundeveileder ved Quality Spas - Massasjebad og Motstrømsbasseng

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på listen vår for gode tilbud og nyttige artikler fra erfarne fagfolk. Vi sender ut nyhetsbrev ca 3-4 ganger i året.

Gratulerer! Du har nå meldt deg på vårt nyhetsbrev.