Oasis Massasjebad

Massasjebad i Oasis serien har lagt spesielt vekt på design. Spabadene tilbyr et komplett spabad til en konkurransedyktig pris. Massasjebadene i denne serien har et rikholdig produktspekter med spamodeller som spenner fra en 3-personers spabad til et 7-personers spabad. Hvert sittesete eller liggesete gir en egen unik massasjeopplevelse.
Massasjebad Q-Round

Massasjebad Q-Round

Q-Round er et kompakt massasjebad som rommer inntil 4 personer. Perfekt for dere som har trangt med plass, men fortsatt ønsker et massasjebad. Badet er rundt, noe som gjør det enda hyggeligere og sitte flere!
les mer
Massasjebad – QOS-202

Massasjebad – QOS-202

QOS-202 er et kompakt og luksuriøst massasjebad for 2 personer, designet for de som ønsker overlegen komfort, men som har begrenset med plass.
les mer
Massasjebad – QOS-302

Massasjebad – QOS-302

QOS-302 er et kompakt og luksuriøst massasjebad designet for de som ønsker maksimal hydroterapi, men som har begrenset med plass, men likvel med 5 seter, hvorav 2 liggeseter.
les mer
Massasjebad – QOS-502

Massasjebad – QOS-502

QOS-502 er et luksuriøst massasjebad designet for de som ønsker god massasje 5 personer, hvorav 2 behaglige liggeseter.
les mer
Massasjebad – QOS-602

Massasjebad – QOS-602

QOS-602 er et romslig og luksuriøst massasjebad designet for sosial sammenkomst med familie og venner med 6 seter, hvorav 2 liggeseter.
les mer
 
Spabadene i Oasis serien er standard utstyrt med oppgradert ozonrenseanlegg med miksekammer og et papirfiltreringssystem med 2 filter. Skallet i massajebadet er svært solid, ca 8 – 10 mm tykt det vil si dobbelt så tykt som vanlige massasjebad på markedet. Spabadene er oppgradert med nordisk isolasjon og leveres med egen energieffektiv sirkulajsonspumpe. Man kan oppgradere med musikkanlegg og eller wifi modul for fjernstyring av massasjebadet med din mobiltelefon.

Ta kontakt med oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter? Ta kontakt med våre erfarne fagfolk.