Oasis Massasjebad

Massasjebad i Oasis-serien har lagt speseielt vekt på design. Badene tilbyr et komplett spa for en konkurransedyktig pris. Dette spekteret har forskjellige modeller som spenner fra en 3-personer til et 7-personers spa, totalt 7 modeller. Hver sitteplas og/eller liggerplass gir sin egen massasje.

Oasen S-serien er standard utstyrt med et desinfeksjonssystem for ozon og blandekammer og et papirfiltreringssystem med 2 filtre. Skallet i massajebadet er godt isolert med et tjukt skumlag. Dette holder varmen i massasjebadet ditt og delene forblir lett tilgjengelige for mulig vedlikehold. Ekstrautstyr som LED-belysning og aromaterapi er standard. Oppgradering med stereoanlegg og/eller Wifi modul (som du kan kontrollere spa med telefonen din) kan ettermonteres.

Massasjebad – QOS-202

QOS-202 er et kompakt og luksuriøst massasjebad for 2 personer, designet for de som ønsker overlegen komfort, men som har begrenset med plass.

les mer

Massasjebad – QOS-302

QOS-302 er et kompakt og luksuriøst massasjebad designet for de som ønsker maksimal hydroterapi, men som har begrenset med plass.

les mer

Ta kontakt med oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter? Ta kontakt med våre erfarne fagfolk.

Rune Otterstad Kundeveileder ved Quality Spas - Massasjebad og Motstrømsbasseng

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på listen vår for gode tilbud og nyttige artikler fra erfarne fagfolk. Vi sender ut nyhetsbrev ca 4-6 ganger i året.

Gratulerer! Du har nå meldt deg på vårt nyhetsbrev.

Share This