DayDream Massasjebad

Massasjebad i Daydreamserien tilbyr et luksuriøst spa, utstyrt med Gecko kontrollsystem med fargeskjerm. Alle massasjebadene har LED-belysning langs vannlinjen, et stort undervannslys, opplyst foss og opplyste kontrollknapper. Fargene i LED-belysningen kan tilpasses dine personlige preferanser. Denne spa-serien har også aromaterapi som standard, slik at du kan slappe av med din favoritt duft. Du kan også legge til et stereo anlegg og eller wifi-modul for å kontrollere eller endre innstillinger fra telefonen din.

Massasjebadene i Daydream serien er mer energieffektive takket være egen sirkulasjonspumpe og oppgradering til nordisk isolasjon, i tillegg til et 4-trinns «Energy Smart Plus» –isoleringssystem som «låser inn» varmen på innsiden
av skallet, bunnen, sideveggene og lokket. Dette sikrer lavere energiforbruk ved at varmen fra pumpene gjenbrukes for ytterligere å redusere oppvarmingskostnadene. Massasjebadene er blant de beste isolerte i verden.

Ta kontakt med oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter? Ta kontakt med våre erfarne fagfolk.

Rune Otterstad Kundeveileder ved Quality Spas - Massasjebad og Motstrømsbasseng

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på listen vår for gode tilbud og nyttige artikler fra erfarne fagfolk. Vi sender ut nyhetsbrev ca 3-4 ganger i året.

Gratulerer! Du har nå meldt deg på vårt nyhetsbrev.